Πάνω από 1.500.000 επιβάτες της Seajets ταξιδεύουν στις Κυκλάδες και την Κρήτη κάθε χρόνο και έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν το περιοδικό “to Greece” κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η έκδοση του περιοδικού μας αποτελείται από χρήσιμες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την Ελλάδα μας καθώς και άρθρα γενικού περιεχομένου, συνεντεύξεις επωνύμων με διεθνή ακτινοβολία κ.α. Πρόκειται για ένα περιοδικό το οποίο έχει αποκομίσει άριστα σχόλια και έχει συντροφέψει τις διακοπές των τουριστών, Ελλήνων και μη, στις όμορφες Κυκλάδες, στην Κρήτη και όχι μόνο.

Η Melon Advertising μέσω της συμφωνίας της με την ναυτική εταιρία SEAJETS, εξασφάλισε την αποκλειστικότητα του περιοδικού ως το μοναδικό έντυπο που θα εκδίδεται και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις θέσεις των επιβατών καθώς και σε άλλους προσβάσιμους δημόσιους χώρους του πλοίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα με στατιστικές, οι ταξιδιώτες φροντίζουν πάντοτε να διαβάζουν τα περιοδικά ή φυλλάδια που βρίσκονται στις θέσεις τους, ακόμη και αν πρόκειται για τα ναυαγοσωστικά φυλλάδια. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι επιβάτες ενημερώνονται πλήρως για τα διαφημιζόμενα προϊόντα αλλά και για την ύλη του γενικότερα.

Γνωρίστε την εταιρεία

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SpeedTravel magazine FAST FRIENDS magazine »