Το “SPEED TRAVEL” είναι το περιοδικό που σας “ταξιδεύει” στις Κυκλάδες. Πρόκειται για μία άψογη συνεργασία με θετικά αποτελέσματα και άριστα σχόλια.

Πάνω από 800.000 επιβάτες των πλοίων SPEEDRUNNER που ταξιδέυουν κάθε χρόνο στις Κυκλάδες κρατούν στα χέρια τους κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους μία πολυτελή έκδοση με χρήσιμες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τον προορισμό τους, αλλά και με άρθρα γενικού περιεχομένου, συνεντεύξεις επωνύμων με διεθνή ακτινοβολία κ.α.

Η Melon Advertising μέσω της συμφωνίας της με την AEGEAN SPEEDLINES εξασφάλισε την αποκλειστικότητα του περιοδικού ως το μοναδικό έντυπο που θα εκδίδεται και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις θέσεις των επιβατών καθώς και σε άλλους προσβάσιμους δημόσιους χώρους του πλοίου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα με τις στατιστικές, οι ταξιδιώτες φροντίζουν πάντοτε να διαβάζουν τα περιοδικά ή φυλλάδια που βρίσκονται στις θέσεις τους, ακόμη και αν πρόκειται για τα ναυαγοσωστικά φυλλάδια.Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι επιβάτες ενημερώνονται πλήρως για τα διαφημιζόμενα προϊόντα αλλά και για την ύλη του γενικότερα.

Θεωρούμε ότι το “SPEED TRAVEL” είναι ένα αποτελεσματικό μέσον επικοινωνίας και ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προώθηση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών σε στοχευμένο ταξιδιωτικό κοινό, όχι μόνον για τους προορισμούς του στις Κυκλάδες, αλλά και για την Αθήνα και τον Πειραιά καθώς η αφετηρία των πλοίων είναι τo λιμάνι του Πειραιά. Κάθε πληροφορία που μπορεί να αντλήσει ο ταξιδιώτης σχετικά με τράπεζες, αυτοκίνητα, είδη καλλυντικών, κινητή τηλεφωνία, σκάφη αναψυχής, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, café, bars, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα ένδυσης και υποδημάτων, οπτικών κ.α., είναι χρήσιμη για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κατά την διαμονή του στη χώρα μας.

Γνωρίστε την εταιρεία

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pocket size Maps "to Greece" magazine »