ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη επιχειρηματική στρατηγική όλων.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η ιδέα μας είναι να καταστήσουμε απλή αλλά σημαντική παροχή αποτελεσμάτων.
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Το μάρκετινγκ είναι η τέχνη της δημιουργίας δυναμικής αξίας πελάτη.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ melon advertising

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Σχεδιασμός είναι η απεικόνιση της σκέψης. Παρέχουμε τις καλύτερες ιδέες και λύσεις για την εταιρεία σας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Δημιουργηθηκαμε για να δημιουργούμε. Οι ειδικοί μας κάνουν τις ιδέες και τα σχέδιά σας πραγματικότητα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Έχουμε ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογίες και χρόνια εμπειρίας για την παροχή υψηλών αποτελεσμάτων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι εταιρικές ταυτότητες των μαρκών και οι στόχοι τους είναι εξίσου σημαντικοί για την Melon Advertising όπως και για τους πελάτες μας. Εξασφαλίζουμε πάντα ότι η επωνυμία σας ενισχύεται με δημιουργικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό που σας συνδέει συναισθηματικά και πρακτικά με το κοινό σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Προσπαθούμε να προσφέρουμε τα πιο σπάνια προϊόντα, τα νεώτερα και πιο πρωτοποριακά υλικά και την εκτενέστερη εξυπηρέτηση πελατών οποιασδήποτε εταιρίας εκτύπωσης. Ξεχωρίζουμε με την ικανότητά μας να δημιουργούμε πιο προσαρμοσμένα έργα, προσφέροντας αποκλειστικά αποθέματα και εξειδικευμένες διαδικασίες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Προκειμένου να υπάρξει μια θετική διαφορά στις αγορές, οι άνθρωποι της Melon Advertising αφιερώνουν την ενέργεια τους για τη δημοσίευση κορυφαίων επιχειρηματικών περιοδικών, ιστότοπων και άλλων μορφών επιχειρηματικών μέσων σε αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, με ποιοτικό πρότυπο που βασίζεται στη συντακτική αξία και στην ηγετική θέση στην αγορά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χρησιμοποιούμε το Drone μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα τελικά αποτελέσματα.

Οι ειδικοί μας προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς, τις εκδηλώσεις και κάθε περίσταση.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Διαθέτουμε μια ομάδα ειδικών στην δημιουργία ταινιών που μπορούν να διαχειριστούν τη διαδικασία παραγωγής βίντεο από την ιδέα έως την ολοκλήρωση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα και την εξαιρετική αισθητική. Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και βάσει αυτών θα αναλάβουμε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Δουλεύουμε με πάθος και επαγγελματισμό, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την ιστοσελίδα σας μοναδική.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δημιουργούμε εξαιρετικές εφαρμογές iPhone & Android για αρχάριους και επιχειρηματικούς πελάτες.Αγαπάμε τις νέες ιδέες και εργαζόμαστε με δημιουργικά μυαλά για να προσφέρουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Είτε ο χώρος σας είναι διοικητικός, εκτελεστικός είτε ανοιχτός, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Το κλειδί για την επιτυχία μας είναι η δέσμευσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με μοναδικές δυνατότητες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι ειδικές απαιτήσεις του έργου λαμβάνουν το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, συντονισμού και επικοινωνίας ως οποιοδήποτε σχέδιο μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Φροντίστε να έρθετε μαζί μας με οποιαδήποτε ιδέα μπορεί να έχετε.

CLIENTS WE HAVE WORKED

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1